Hapertse Dorpsquiz Presenteert

HET HAPERTS DORPSFEEST

Zaterdag 06 oktober

Den Tref Hapert

Ook voor als je niet hebt meegedaan aan de dorpsquiz!

De Hapertse Dorpsquiz organiseert in samenwerking met Muziekvereniging Kunst Adelt en zangroepen Le Noci en Medium hét Hapertse Dorpsfeest. Dus voor iedereen uit Hapert, maak 6 oktober vrij in je agenda!

HET IS BIJNA ZOVER!
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Add to My Calendar 2018-10-06 20:00:00 2018-10-06 23:59:59 Europe/London Feestavond Hapertse Dorpsquiz De Hapertse Dorpsquiz organiseert in samenwerking met Muziekvereniging Kunst Adelt en zangroepen Le Noci en Medium hét Hapertse Dorpsfeest. Dus voor iedereen uit Hapert, maak 6 oktober vrij in je agenda! Den Tref Hapert Hapertse Dorpsquiz, Muziekvereniging Kunst Adelt, Zangroep Le Noci & Zangroep Medium hapertsedorpsquiz@gmail.com

Laat zien dat je erbij bent!

Naar het Facebook event

WAT KUN JE VERWACHTEN?

De uitslag!

Op de feestavond bespreken we de uitslag van de dorpsquiz. Heeft jouw team het er goed vanaf gebracht? Gaat jullie team er met de eerste “Geniale Gaoper” vandoor?

Meezingen maar

Een unieke samenwerking tussen Muziekvereniging Kunst Adelt en zangroepen le Noci & Medium, allen uit Hapert. Pak er een lekker drankje bij en zing mee met bekende Nederlandse en internationale liedjes. Één groot orkest en twee koren, gezelligheid gegarandeerd!

Feest met DJ Luuk Ansems

Samen met DJ Luuk Ansems zullen we tot in de late uurtjes er voor zorgen dat het een Haperts dorpsfeest wordt om nooit te vergeten. Gooi die heupen maar vast los!

Terugblikken op de quiz

Deze gezellige avond is natuurlijk niet compleet zonder terug te blikken naar de quizavond. We tonen de leukste foto´s en video´s op de beamer!

Veelgestelde Vragen
Wat is de toegangsprijs voor de feestavond?

We hebben goed nieuws voor je: de avond is gratis toegankelijk. Zorg dus dat je erbij bent en geniet van een gezellige avond!

Ik heb niet meegedaan aan de dorpsquiz?

Ook als je niet hebt meegedaan aan de dorpsquiz ben je van harte welkom. De feestavond is vóór iedereen uit Hapert (en daarbuiten)!

Aanwezigheid per team verplicht?

Als er niemand uit jouw team aanwezig is dan betekent dit automatisch dat je niet meer meespeelt om de prijs voor “Geniale Gaoper”. Zorg dus dat je er zeker bij bent op 6 oktober!

Hoeveel personen mag ik meenemen?

Er is geen limiet! Onder het mom van: “Hoe meer zielen hoe meer vreugd!” Kom met zo veel mogelijk leden uit je team om samen de (hopelijke) overwinning te vieren. En uiteraard om weer eens terug te blikken en al je ervaring te delen.

DE HAPERTSE DORPSQUIZ

ZORG DAT JE ERBIJ BENT

Team Aanmelden

back to top